Yhteystiedot

Pudasjärven Metsästys- Pystykorva- ja Ajokoirakerho ry.

Puheenjohtaja
Teemu Moilanen
teemu.moilanen(at)kontio.fi
puh: 0400374296

Sihteeri/rahastonhoitaja
Mika Sarajärvi
mika.sarajarvi(at)pohde.fi
puh: 0405292832


Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:100224 kpl

FI & S KVA & MVA MURENNUSKURUN MADONNAN MALJAN SÄÄNNÖT

KIERTOPALKINTO KAKSOISVALIO HIRVIKOIRIEN PALKITSEMISEEN JOIDEN OMISTAJAT OVAT PUDASJÄRVEN METSÄSTYSPYSTYKORVA- JA AJOKOIRAKERHO RY:N JÄSENIÄ.

SÄÄNNÖT PALKINNON LUOVUTTAMISESTA

Palkinto on Pudasjärven ensimmäisen kaksoisvalio Jämtlanninpystykorva nartun

Murennuskurun Madonnan omistajan Asko Moilasen lahjoittama,

MADONNAN MALJA-niminen kiertopalkinto

Palkinto annettakoon vuosittain, taikka kun palkitun koiran jälkeen seuraava koira saavuttaa kaksoisvalion arvon, vaikka välillä kuluisi useampi vuosi. Pitäköön kuluneen ajanjakson palkitun koiran omistaja sitä hallussaan. Jos kyseisenä vuonna on useampi koira saavuttanut kaksoisvalion arvon, ja kyseisiä koiria on useamman rotuisia, ja joukossa on jämtlanninpystykorva luovutettakoon palkinto sille.,(Huom! Kahtena peräkkäisenä vuotena ei palkitsemiskerta, jämtlanninpystykorva ei voi saada kyseista palkitsemisetua) Muutoin useamman koiran ollessa kyseessä annettakoon palkinto nuorimmalle koiralle, mutta jos koirien joukossa on narttukoira olkoon se etuoikeutettu palkinnon saaja.

Palkinto luovutetaan vuosittain, tai silloin kun seuraava koira on sen saapa tultuaan kaksoisvalioksi, aina kyseisen vuoden jälkeisessä Pudasjärven Metsästyspystykorva- ja ajokoirakerhon vuosikokouksessa. Saman henkilön saatua kolme kertaa palkinto haltuunsa luovutettakoon se hänelle omaksi. (Kaiverruksen palkinnon laattaan kustantaa palkitun koiran omistaja)

 

18.3.2018

Asko Moilanen